Enormt lycklig

Enormt lycklig för att jag äger den häst jag gör. Nemos far är en av dem mest eftertraktade hingstarna ute i Europa och har fått de högsta poängen genom tiderna.

Liz.Nachtmann är den moderna haflingerhingsten som står sig i den stenhårda internationella konkurrensen. Det bevisade han genom att som första Skandinavienägda hingst placera sig i topp på Världsutställningen i Ebbs 2010. Han kommer ur den kanske mest eftertraktade och framgångsrika stolinjen i världen med modern EL15600/T Astra och helsystrarna EL Aspirina, EL Alexandria och EL Akropolis som de främsta namnen. Hingstlinjen med liz.Nordtirol och Nabucco behöver ingen närmare presentation än att dom får ses som legender inom haflingeraveln. Nachtmann är en nästintill unik kombination av dessa två framgångssagor som EL Astra och liz.Nordtirol faktiskt är. Nachtmann är resultatet av ett gediget och konsekvent avelsarbete som sträcker sig över många generationer.

Nachtmann präglar sina avkommor med sin moderna typ, fantastiska temperament, otroliga karaktär och arbetsvilja. Nachtmann har alla de kvaliteter som den moderna uppfödaren kan önska sig. Han har härstamning, exteriör, gångarter, ridbarhet och psyke utöver det vanliga. Lägg till en dräktighetsprocent på 98% och du har den mest kompletta hingst som finns att tillgå i norra Europa just nu.

Han är en enorm tillgång i den svenska haflingeraveln.


Nemos pappa Liz. NAchtmann

horses in focus
elina

sv' den har varit helt okej, dindå? :)

2011-11-24 19:22:23 | Bloggare: http://lifeaselina.blogg.se/
Julia

Sv; Har lagt till dig! :D

2011-11-24 19:25:17 | Bloggare: http://juliawester.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback