2011, sep 04 - Skit väder

Hejsan!
Idag fick man sova ut och det var välbehövligt, dock var det värre när mamma ringde vid 11 och berättade att hästarna hade smitit i morse ner på näset , dem som bor där hade ringt åtta i morse och då var dem där nere!!  Dem har förmodligen blivit skrämda av något för våra hästar är inte smitningsbenägna så, Doris stod kvar men dem andra 3 hade dragit. Så det kanske var en älg eller varg?! För rådjur är dem inte rädda för, det har vi omkring oss dagligen! Skumt iallafall. Alla tre kom fram när dem skulle hämta dem! Sen när dem kom hem såg dem att HAGEN vart helt crash, helt utdragen från ena sidan till andra sidan! Stackars älsklingar.

Nu sitter jag och kollar på sadlar, ska köpa en dressyr sadel till Nemo och självklart ska det vara en läder sadel, för det är snyggast ! Det ska vara riktiga greeejjer. Man kan inte skämma ut hästen heller! Med t.ex en bomlös sadel, ouuuufff så ful! Ska ha en snygg sadel, som man sitter bekvämt i och så man får snygg sits! För det är aldrig kul att se någon som sitter som en hösäck när man rider, rak i rygg och ha händerna i stabil form så man inte sitter och flaxar med dem.

Haha på tal om det. Något jag mer har sätt är att vissa lägger över båda händerna på ena sidan av hästen när man rider, snacka om ofokuserat! Man ska ju ha kontakt med hästen och hålla den stadig från båda hållen. Annars kan det bli så att den lätt blir vinglig om man inte håller sig stadig på handen. Men så kan det vara! Nu väntar jag på att Jonas ska komma hem ifrån träningen. Sen ska jag ner till mamma o pappa och hålla på med älskade Nemo, träna honom lite och i morgon är det dags för skola igen! Roligt? Nej, för att vi har inge yrkesämne i morgon så det suger lite grann. But thats life!

Ska överföra lite bilder från gårdagen, det kan ju vara värt det!
horses in focus



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback