Stockholms horse show, 26 november

Hej igen!
Dagens aktiviteter;
Idag fick vi ordning i stallet, så nu ska det bara gjutas platta i stallet. Skönt att få det gjort! För sen kommer det bli föör mycket när man ska till och flytta, så då gjorde vi ett ordentligt ryck med stallet idag och det blev bra. Jag hann inte med att ta ut någon häst idag, tyvärr! Det blev sent och Jonas kom, sen skulle vi åka och handla innan det var dags för stängning! Men i morgon blir det Nh, frihetsdressyr och tömkörning av Nemo. Kan bli intressant! Iallafall frihetsdressyren, den gick ganska bra sist! Det kanske går bra i morgon också.

Igår beställde vi biljetter till Stockholms horseshow den 26 november, så nu längtar jag som fan! Det ska bli sjukt grymt att se. Så mäktigt! Men det fanns inte många platser kvar, det fanns på den raden som vi skulle sitta och då var det dem bästa platserna! Sen fanns det inte nå många bra kvar, för det skulle kunna bli skymt! Men men, bra att vara ute i god tid. Ska bli kul att se Jean Marc Imbert och fransmannen när dem håller på! Det är det jag ser fram emot.


Lite blandat, nh trick o frihetsdressyr. Dock går hästen upp lite för fort från bugan! Dem ska kunna ligga kvar till man ber den resa på sig!
horses in focus



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback