Förlååååååt :'(

Hej på er läsare!
Jag är imponerad över att alla mina läsare är inne varje dag och kollar även fast jag har tagit en paus. Jag ska försöka sköta mig nu och komma tillbaka efter det som hänt. Jag var bara tvungen att ta mig en paus!! Har vart för mycket nu på sista tiden, även med skolan osv. Jag har iallafall uppkörning i morgon, så vi får se hur det går! Jag hoppas på det bästa just nu. Jag har längtat så otroligt mycket efter mitt körkort och har fått väntat i hela 9 månader efter min 18 års dag :/ men nu så är det på g iallafall. Ibland önskar jag att jag hade tagit det på trafik skolan iallafall.. Då hade jag fått det på en gång, men men!! Nu är det förhoppningsvis mitt snart..

Under dagarna som jag inte har bloggat så har jag varit i stallet och bara kikat på mobilen osv! Spelat wordfeud för det mesta :) skoj som satan.. Sen har jag även tagit fina bilder när Jim håller på med Sune, Doris och Nemo samtidigt.. horsesinfocusBloggpunkten.se


Paus?!

Jag funderar på att ta en paus. Jag vet inte hur länge eller något, men jag är verkligen inte ett dugg taggad på att blogga just nu. Jag känner att jag måste vara lite för mig själv ! Men, jag hoppas att ni inte blir allt för ledsna och var berädda på att jag inte kommer vara borta allt för länge. Jag är nog snart tillbaka igen!! horsesinfocusBloggpunkten.se


Galaxy in my hand!

Idag kom min livskärlek, telefonen! Gassh, jag bara älskade den. Skrek rakt ut när jag öppnade kartongen, ja alltså det är den bästa och hetaste telefonen jag haft och det säger inte lite. Jag är enormt nöjd och glad!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Bloggtorka, i need help!

Hej.
Bloggtorkan är enorm just nu, finns inget vettigt att skriva om? Jag lever i vild panik.. I morgon hoppas jag att nya telen kommer. Jag längtar som satan efter den! Måste även beställa skydd till den. Men vad? Lila, grönt, svart, blått, gult eller rosa?

Samsung galaxy s2, min älskling


horsesinfocusBloggpunkten.se


Göra något att äta...

Hejsan!
Var till skolan och hade en lektion och sen fick jag bege mig hemåt igen för att vi slutade. Det var på sätt och vis jätte skönt, men jobbigt också att bara gå dit för en lektion. Men sånt är livet! Nu ska jag göra någonting och käka sen när Jonas kommer hem ska jag vi ner & fira pappa som fyller år idag.

Alltså jag har tappat blogglusten, hjälp mig att få tillbaka den ?! Jag blir tokig snart på att ha bloggtorsk!!

horsesinfocusBloggpunkten.se


go down to the river

horsesinfocusBloggpunkten.se


livet är inte alltid så lätt

Hej på er !
En toppen dag till att börja med. Jag är väldigt glad över att det är bra mellan mig & jonas igen. Jag skulle aldrig klara mig utan han, helt allvarligt talat shit! Två deprimerande dagar, men nu är det bättre. Under dagen har jag beställt en samsung galaxy s2! Det ska bli helt underbart, jag längtar till på onsdag när jag själv får hålla den i mina egna händer, det kommer att bli så fruktansvärt grymt så shit hehe !

Annars så blir det bara en mys dag idag, har tänt massor med ljus & så vidare. PS! Var ute och körde i stan igår, jag blev så fruktansvärt sur när dem inte gav mig körkort den här veckan! Får vänta 2 veckor, det känns inte alls bra alltså. Jag var så jävla förbannad ! Ibland fattar jag inte hur dem tänker, hälften i klassen är 18! Men ändå, så har dem gjort så att dem yngre fått köra mer bara den saken gör mig sjukt frustrerad!

Idag ska jag försöka uppdatera lite mer, nu när jag mår bättre igen !

horsesinfocusBloggpunkten.se


jag vet precis hur!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Verkat Nemos hovar...

I förrgår verkade vi Nemo's hovar. Han har ju alltid varit utåt-tåad på höger sida! Men nu är det inte alls lika som det var när vi fick hem honom och det känns verkligen bra! Han har jätte fina hovar nu.. Alltså förut sa man jämt att en häst med vita hovar kan vara mycket känsligare, men nejnejnej! Så är det inte. Faxe som vi hade, han hade svarta hovar och herregud! Som jag sa sviktande sula och gick sönder jätte lätt. Så det har inte med vad dem har för färg, det är fodret som gör att hästen får bra/dåliga hovar. Får den inte alla tillskott som är i höet så får dem självfallet dåliga hovar och bör därför ersättas med extra! Ex krafft (det ända rätta.)

Men tillbaka till det jag var inne på!
Nemo har vita hovar och dem är som berg att verka vilket är helt fantastiskt. horsesinfocusBloggpunkten.se


Mycket i min lilla hjärna

Hej.
Jag får be om ursäkt för att jag inte har uppdaterat på 2 hela dagar. Det har varit het snurrigt i min hjärna nu dem senaste dagarna. Mitt & pojkvännens förhållande har inte alls varit korrekt och sen har jag varit inne i stan igår till idag och umgåtts med fina vänner! Det var välbehövligt, har inte gjort det på hur länge som helst. Tack för två underbara dagar!!

Så jag kom nyss hem så att säga, jag är inte så sugen på att blogga just nu. Men för att jag verkligen måste slå rekord den här månaden på läsar statistiken så måste jag verkligen uppdatera hur mycket som helst nu!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Huvudvärk, jobbigt läge!

Jag har huvudvärk, det är jobbigt kan jag lova ! Så jag ska snart gå och lägga mig, för i morgon kan jag inte ha huvudvärk alltså. Då måste jag vara pigg! ♥ jag ber även om ursäkt för dålig uppdatering idag, men jag har inte varit på hugget alls ! Bara varit allmänt jobbigt .

Men ja, vad ska man säga mer! Förövrigt har det varit en bra dag & leksand vann. Det var underbart!♥ heja leksand. Min idol var ju med och prata också! Pelle Prestberg... 


Jag hör av mig i morgon igen ! Vi hörs då..  
horsesinfocusBloggpunkten.se


jag fryser

Shit vad jag fryser, jobbigt läge det här är alltså!
Inte skoj... Men nu ska jag inte klaga, jag ska till skolan i morgon i vilket fall! Jag ska kööööra bil, greeeat haha!!! Idag har det inte hänt så mycket faktiskt . Skönt det !! horsesinfocusBloggpunkten.se


Tänk om en häst skulle gå på...

Tänk om en häst skulle drivas av bensin! Då skulle det bli väldigt dyrt med tanke på att bensinen är så dyr idag också haha ! Det skulle ju allvarligt talat inte ens funka. Tänk och få tanka den varje dag man ska använda den! HAHA! Jag döör av skratt.. horsesinfocusBloggpunkten.se


inte på topp just nu!

God morgon!
Jag har sovit som ett smäck i natt sen ringde klockan 05:30 och då var det dags att kliva upp.. Jobbigt!! Men men, jag tog mig i kragen. Gick in i duschen, när jag kommer ut insåg jag att jag hade duschat i hela 45 minuter! Jag måste ha somnat, annars måste tiden gått riktigt fort. Jag känner mig fortfarande inte helt pigg, jag är trött, förkyld och helt död! Men däremot var det inga problem som helst att ta sig upp i morse. Jag skulle typ vilja bli frisk nu, orkar inte vara förkyld längre!! Jag tar en paus & vilar ut mig ordentligt idag , så går jag till skolan i morgon och kör för sista gången ! horsesinfocusBloggpunkten.se


hästarna fick en paus

Idag fick min häst en paus! Det var han värd, så kör vi vidare i morgon igen.  I morgon börjar även skolan vilket är helt värdelöst, vi ska vara i stan på högberget dessutom! Inte kul alls, funderar på att ta sällskap med mamma in på morgonen för jag vet inte ens hur mycket resor jag har kvar ? Det är helt hopplöst med kombikort !

horsesinfocusBloggpunkten.se


-6kg på 1,5 vecka, det lönar sig att inte äta!

God morgon!
-6kg på 1,5 vecka haha och det är väl klart jag äter fast inte lika mycket längre. Promenad & situps varje dag det lönar sig!

Tittade ut nyss och såg att solen tittar fram lite i det här fina vintervädret. Snön ligger ju fint på backen också det kan inte bli bättre! Idag ska jag försöka göra någon nytta, skulle behövt göra lite matte innan skolan drar igång. Men lovet har gått så snabbt så jag har inte hunnit göra det. Thats life!! Bara att bita i det sura äpplet...

Igår satt jag och kollade igenom massor med olika inställningar på kameran och hittade den bästa som man kan tänka sig! Så idag ska jag ner till stallet igen och fota. Synd att bror har börjat skolan bara, annars så hade jag kunnat pallra mig ner nu på morgonen. Hade varit skönt och gått! horsesinfocusBloggpunkten.se


Sova kanske?

Man kanske skulle gå och sova en stund nu! Är rättså trött och känner verkligen att jag behöver sova nu.. Sov ju somsagt bara 4 timmar natten som var, kanske är en fördel och vara utvilad till skolan börjar sen hehe! Jag uppdaterar mer i morgon.

Vi hörs!!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Human Centipede 2, sätt den?


Detta måste faktiskt vara den sjukaste & vidrigaste film jag sätt. Det slog frivolter i magen på mig för att
den var så sjukt jävla äcklig! Fy satan. Kunde inte ens somna igår när jag kom hem, så jag satt vaken till
klockan var 05:30 i morse och hade det allmänt trevligt framför Detroit - chicago blackhawks! Detroit
vann, tror jag? Haha jag minns inte ens. Jag är sjukt trött. Gick där efter upp när klockan var 9:15 typ.

Kommer nog bli en tidig kväll idag.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Snart är det slut...

Snart är det slut på det roliga tråkigt nog, skolan drar snart igång igen. Men vad gör det? Jag ser fram emot mitt körkort så sjukt mycket! Hoppas det sitter på Torsdag nu vill jag inte vara en passagerare nå mer haha. Nu äre jag som ska köra i 4 år, så slipper Jonas haha.

Det är redan Januari och det kommer bara att gå i en nedförsbacke nu den sista tiden innan det är dags för att ta vara på mitt sista sommarlov, men jag tror det kommer bli sommarjobb istället och inte så mycket ledigt. Ska ju jobba in lite stålar så att jag kan köpa mig en bil sen ! horsesinfocusBloggpunkten.se


Lite bilder från i förrgår!





Blandad kompott av bilder, både Nh ridning och vanlig dressyr.

horsesinfocusBloggpunkten.se


23 åringen gick ner i buga

Hej på er!
Idag åkte jag ner till stallet redan vid 9:30, då rullade vi in en ny höbal till hästarna! Efter det hade jag ut Nemo och bror hade ut Sune & Doris. Nemo skötte sig rättså exemplariskt, men han försöker ju alltid ATT testa men lyckas aldrig. Sedan hade jag honom lös!
Bror körde frihetsdressyr och trickträning med Sune och Doris. Numera kan Doris väcka Sune när han ligger genom att putta på honom med hoven och då tittar han upp. Haha ashäftigt!!

Men det bästa av allt var att Lappen, 23 år gick ner i bugan idag för första gången efter träning i några månader. Det går att lära en gammal häst också utan problem, detta är det bästa man kan göra om en häst är gammal & stel. Grymt som satan!!


Vilken hjälte. Efter ett tag kommer han att kunna buga utan att skjuta
rygg. Det är ju somsagt ovant men mycket bra träning !

horsesinfocusBloggpunkten.se


Bästa sidan, helt klart!

Till er som undrar lite extra angående plus i kassan!

Jag är som sagt medlem hos plus i kassan, där jag tjänar en hel rova med pengar på att blogga. Men det krävs INTE bara att blogga, man måste vara rättså aktiv för att få ihop erbjudanden. Du får även erbjudanden på allt som du vill köpa på internet och desto mer pengar du får ihop ju större är chansen att du får mer pengar & fler saker för ett billigare pris. Jag tycker att den här sidan funkar hur bra som helst till skillnad mot andra sidor som jag provat, dem har jag avgått ifrån! Men här är jag super nöjd och jag hoppas verkligen att ni provar på den här sidan. Det går verkligen inte att missa och dem är väldigt ärliga. Det blir som en extra månadslön! Minsta totalsumman ligger på 200:- för att få den utbetald och det tjänar man lätt på en dag. Så du kan få 200:- i dagslön varje dag om du inte bara vill ta ut det en gång i månaden. Du avgör själv!

Klicka här för att komma till sajten!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Undra vad man ska ha för bil sen?

Jag är rättså sugen på en volvo 945 sen! Dem är rättså starka och dra hästtransport med också vilket jag ska göra. En jeep vill jag verkligen inte ha, jag är ungdom!!!

Volvo 945 fulltryckare
Volvo 945

Jag har hitta 20 tal olika som verkligen är snygga. Jag vill ha en sänkt också dessutom! Sen lite stylad!

horsesinfocusBloggpunkten.se


En corvette vill jag ha!


horsesinfocusBloggpunkten.se


Ner till stallet och mysa med underbara kusen

Ska ner till stallet idag och mysa med världens underbaraste kuse! (Nemo). Jag har aldrig sätt honom sur, eller haft öronen bakåt slickat. Han är verkligen bäst på alla sätt & vis, tackar vet jag valacker det finns inget bättre. Ston kan vara så fruktansvärt griniga och värst är väl när dem brunstar. Sursuggor! Som tur är vårat shettis sto inte så sur, men när hon brunstar kan de bli grinigt haha!♥

horsesinfocusBloggpunkten.se


Liiite jobbigt

Det känns typ värdelöst att sitta och åka in till stan på Onsdagar för en lektion och sen åka hem igen, shit! Jobbigt läge. Tur att man får körkort på Torsdag förhoppningsvis, har sista körningen då och det är inne i stan. Nu jävlar ska jag sätta det, allt annat är jag godkänd på så det känns ju faktiskt riktigt bra!;) klart med teorin och allt dessutom. Nu är det bara en gång till i stan, sen så! Då ska jag ut och snurra efter vägarna, haha det gillas skarpt. horsesinfocusBloggpunkten.se


Sovmorgon, underbart

Goddag.
Blev sov morgon till 11 idag, det var välbehövligt kan jag lova. Jag var så himla trött igår! Vi var över till Ante & Therese igår kikade på gladiatorerna och sen kika jag & therese på vampire diaries, det är ju hur bra som helst. Så när klockan närmade sig 23:15 typ så gick vi hem, jag la mig i sängen på en gång när jag kom hem för att jag var så himla trött. Men nu är jag rättså mycket piggare!

Idag funderar jag på att åka ner till stallet. Ska ha ut nemo och jobba med honom i Nh, sen blir det en promenad! Jag är imponerad av mig själv, jag har knappt ätit nå godis i helgen. Man kan räkna bitar på 2 händer, det känns bra. Då slipper jag få ont i magen också! Det gillas..

Nu sitter jag & myser i morgonrock, det kan verkligen inte bli bättre! Jag tycker att man känner sig så sjukt hemma & fri så muuums!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Lovisa trickar med Sune!


Jim har lärt våran kusin & tricktränat. Så nu håller hon på och gör trick med Sune, hon är jätte duktig!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Rymlig hage och hästkompis

Visste ni att det är jätte viktigt att hästen har en stor rymlig hage och en hagkompis? Hästarna älskar att busa & springa av sig i kuperad terräng och inte bara en liten fyrkantig hage. Det är väl inget liv för ett flockdjur? Det ska finnas träd, stenar, uppför/nedför! Även det ger mycket bra träning för hästarnas muskler. En häst som står på plan mark i en hage som är 30*60 har det väldigt tråkigt. Jag har åkt förbi jätte många stall när man har varit ute och åkt bil, hästarna står där med sina täcken och hänger med huvudet. Jag tycker synd om dem, skulle kunna ta hästen under armen och rymma där ifrån för att ge den en bättre hage. Kanske är det så att dem som tävlar är rädda för att hästen ska göra sig illa? Jag ska tävla med Nemo sen, men inte fasen kommer jag låta han stå i en liten fyrkantig hage med täcke i några timmar och sen släppa in han för att han inte ska göra sig illa! NEJ aldrig i livet, en häst är ett flockdjur dem ska kunna ta sig dit dem vill!

Jag tror faktiskt att en häst skulle vara mycket bättre på träningsbanan om den fick gå på lösdrift, vara ute i det fria. En häst som går ute dygnet runt får mycket bättre konditon också eftersom dem kan ha tillgång till att busa hela nätterna.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Hur verkar ni era hästar?

Har ni skor på era hästar? Hur verkar ni dem?
Visste ni att man kommer fram mer och mer till att hästarna ska gå barfota för att dem blir smidigare? Jag tycker att alla borde tänka till en extra gång innan man sätter på en häst skor. Det är ingen ursäkt att ha skor på en häst, för det finns boots som man kan ha på dem när man är ute & rider ifall dem skulle vara ömfotade. Man kan till och med sätta i brodd i vissa boots det är riktigt smart. Har man inga skor på hästarna får hästarna dels mycket friskare hovar och sen slipper man se dem fula sömhålen också. Det finns även mycket mera risker när en häst går med skor, ifall den tappar skon och den blir liggande i en hage! Så kanske hag kompisen kommer och trampar in en söm i hoven. En bekant till mig blev det så för, det blev så illa så dem var tvungna att avliva hästen för att det inte gick och rädda honom. Så jag tycker att fler borde tänka sig för innan man sätter på hästen skor. Vissa travhästar får ju nya skor varannan dag! Det är förjävligt, för hovarna blir så otroligt sönderskodda så det är helt sjukt. Det är även större risk att dem gör illa sig på brodden under vintern eller ifall dem skulle busa i hagen? horsesinfocusBloggpunkten.se


Absolut världens finaste hund!


Jag älskar att han ser så grym ut, ändå så är han världens snällaste hund! Lugnaste också.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Så himla skönt & sova ut.

God morgon!
Nu har jag fått sovit ut, har verkligen sovit hela natten utan några problem. Det behövdes verkligen kan jag lova, shit vad jag var trött innan jag la mig. Men nu känns det super härligt att vara pigg, för ikväll nalkas det gladiatorerna & hundmys. Jag struntar i & går ut till vallen, det orkar jag inte idag! Är fortfarande lite kass i snoken men annars är det okej.

Mamma & pappa ska till Gävle och kika på brynäs - färjestad. Jag är inte avundsjuk alls, själv håller man på Leksand! Jag blev erbjuden att åka med, men då ville jag endast stå i färjestadklacken! Annars hade jag inte åkt med.. Men jag stannar hemma iallafall! Jag och Jonas åker ner och hämtar hundarna sen när hans match är slut.


Hästen som bär hjärtat på rätt ställe♥

horsesinfocusBloggpunkten.se


Hästen är det jag brinner för i livet

♥Är det något mitt hjärt verkligen brinner för så är det hästen, det är så fantastiskt underbart att få ha honom vid sin sida! Han är bäst på alla sätt & vis. Att ha en egen häst betyder mer än vad man någonsin kan beskriva! Det går inte att förklara känslan, det är något alldeles eget som alltid finns där. Mitt allt!♥

horsesinfocusBloggpunkten.se


Ny header kan du inte se? F5!

Nu har jag gjort i ordning en ny header med nyare bilder på min häst. Han gör sig enormt bra på bild denna häst, det mesta är färgen och hans fina kropp. Det är kul att ta kort på fuxar! Riktigt stiliga. Däremot gillar jag inte att ta kort på svarta hästar, då man oftast inte ser hur dem ser ut. Men jag blev nöjd som satan med headern iallafall! Nu kommer den sitta där en stund, ståtliga hästen i förra headern är med fortfarande men just inte den bilden för jag hittade tyvärr inte på den här på datorn så då fick det bli endel nya & vissa som är någon vecka gammal.

Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder på valpen som var hemma hos oss idag, Tromb busade jätte mycket med sin son! Han hade verkligen kul. Undra om han kände igen honom? Det gjorde faktiskt inte jag, jag kan inte förstå att dem växer så fort? Haha.


Han är 7 månader och är redan i fatt sin far på höjden nästan. Shit? Jag är helt förvånad och våran hane är inte liten. Det är galet, men detta kommer att bli en riktigt stor hane kan jag lova med tanke på att han redan är så här stor.

horsesinfocusBloggpunkten.se


jag fullkomligt älskar min hund!



Detta är världens vackraste leonberger hane, älskar han fullt ut. Mattes hund!♥

horsesinfocusBloggpunkten.se


Så otroligt stolt över min häst.






Går inte att beskriva med ord hur lycklig jag är som har detta charmtroll, världens vackraste!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Nemo blev trött - världens sötaste!







Världens finaste häst.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Ni som tror att ni måste ha täcket...

Här har ni en super bra artikel för er som tror ni måste ha täcket på hästarna!

Hästen är ingen människa
Hästar tål både värme och kyla väldigt bra, mycket bättre än vi människor. Det är genom huden som värmen försvinner och även om hästen har sju gånger så mycket kropp som vi, så har den bara 2,5 gånger så mycket hud. Det förklarar varför vi människor har så svårt att hålla värmen och fryser långt tidigare än hästen. Detta är viktigt att tänka på, så att vi inte reflexmässigt sätter på hästen ett extra täcke när vi själva fryser.
Hästen har många sätt att klara kyla. Dels kan den skaka, då producerar musklerna värme utan att hästen förflyttar sig. Dels kan den söka skydd på olika sätt. Till exempel genom att vända bakdelen mot vindriktningen, då minskar den kroppsyta som kyls ner av vinden. Den kan också ställa sig tätt intill sina kompisar i hagen.
Hästar som inte är klippta kan fälla upp håren i pälsen. På så sätt hamnar stillastående luft mellan hårstråna, som fungerar som en utmärkt isolering.
- Om hästen reser pälsen eller skakar är det ett tecken på att den fryser, säger Karin. Om du inte ser några av dessa tecken så kan du vara ganska säker på att din häst inte fryser, hur kallt du själv än tycker att det är.

horsesinfocusBloggpunkten.se


en sömnlös natt

I natt har jag inte kunnat sovit någonting, har sovit 1 timme totalt. Jag har vändit och vridit, fram & tillbaka! Men jag kunde inte somna. Så jag går här som en zombie, ska snart åka ner till stallet! Kommer få träffa en valp efter troya och tromb, ska bli intressant och se hur stor han blivit hehe.

Blir spånhämtning idag istället, direkt när pappa hämtar mig! Skönt, då får hästarna in mer nytt i boxarna. Det gillar dem!♥


En bild i repris som jag verkligen älskar!

horsesinfocusBloggpunkten.se


4 år med ringen på fingret

IDAG HAR JAG & JONAS VARIT FÖRLOVADE I 4 HELA ÅR. DET ÄR FANTASTISKT VAD TIDEN GÅR SNABBT, ELLER RÄTTARE SAGT ÅREN! DEM SPRINGER BARA FÖRBI! MEN TIDEN MED DIG ÄR HELT FANTASTISK, JAG ÄLSKAR DIG!♥

horsesinfocusBloggpunkten.se


Mirakel unghästen!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Huvudet värker - hämta sista tvätten...

Jag är så sjukt igenkorkad i snoken så mitt huvud värker satan. Ska gå ner och hämta sista tvätten och sen är det dags att stänga igen dem små blå i några timmar. Ny dag i morgon och då blir det ännu mer fotografering, jag hinner ju inte ens överföra bilderna innan det är dags för ny fotografering haha.

Vad ska ni göra i morgon då?

horsesinfocusBloggpunkten.se


Stå ut!

Ni får stå ut till i morgon, ni får bilderna då istället. Det var så pass många bilder som vi tog, så jag orkar inte ens lägga in några i bloggen för jag kommer få beslutsångest om vilka bilder jag ska lägga in haha! Det får bli ett fall för morgon dagen, då är jag förhoppningsvis lite mera kry också. Har inte alls varit pigg idag, jobbigt läge! Men i morgon satsar vi på att vara pigga & glada.

Filmen kommer också in i morgon förhoppningsvis. Någon som vet något bra program som man kan redigera och klistra ihop filmer i och få det och se någorlunda bra ut? Jag har inget riktigt bra program, vet dock inte heller vad man skulle kunna använda sig av. Så jag är väldigt tacksam för svar! :)


Denna häst är alltid positiv! Har nog aldrig sätt honom med öronen bakåt och så otroligt söt!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Stallet - fotat - busig Nemo!

Idag har jag varit i stallet hela dagen typ, fotat och nemo har varit allmänt busig idag. Jag tog kort själv samtidigt som jag höll på med honom för han blev så himla snygg på endel bilder och vissa bilder gjorde han sig riktigt crazy på! Typ lipade osv.. Synd nog hann jag inte överföra dem innan jag åkte, så min bror skulle överföra dem och skicka över dem sen. Det blev super duper bilder idag på både Lappen & Nemo. Jag red även Lappen idag och det gick skit bra faktiskt, han hade en väldigt fin & samlad trav idag.

Jag har iallafall fått dem snyggaste bilderna på Nemo, när han gör grimaser (stavning?) så otroligt söt, alla bilder kommer upp senare bara jag fått dem av brorsan!

 


Sweetheart, I love you!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Ner till stallet och motionera hästen.

Nu ska jag ner till stallet och motionera min unghäst som bär på hur mycket lagrad energi som helst, älskade häst! Blir till att ta lite Nh först och sen en promenad. Sen ska jag somsagt ta kort och kanske rida + att vi ska hämta spån till hästarna som ni märker kommer det bli ett fullspäckat schema idag, men det gillar vi skarpt!

Nu ska jag kanske göra mig i ordning, för far slutar 12! Slungar på mig stallkläder här hemma direkt då är jag redo att ta klivet ut direkt sen.

Ha en fortsatt fin dag i det här vädret, så hoppas vi på att det kommer bli många fina bilder i snön med våra underbara hästar. Ha det gott!


Frihetsdressyr i fulla drag, med Mor & Son!
Sune & Doris.

horsesinfocusBloggpunkten.se


jag är i chock tillstånd!

Jag är i choktillstånd och otroligt imponerad över att det är så enkelt att få pengar för att blogga! Helt sjukt, shit pommespinnes.

Ni måste ju bara bli medlemmar, här! Det är verkligen sjukt grymt. Jag ångrar inte att jag gick med där, så dissa adsettings och tjäna pengar på riktigt. Det här gillas!:) horsesinfocusBloggpunkten.se


Bara så fruktansvärt klockren!


Jag har typ asgarvat sönder, fyfan vad man kan bli aggresiv av bus. Haha!

horsesinfocusBloggpunkten.se


förkyld & stallet, bra kombination?

God morgon!
I natt när jag gick & la mig kunde jag inte sova, jag vet inte varför? Jag tror jag somnade när klockan var närmare 4 i morse. Helt sjukt! Jag brukar aldrig han några som helst problem med det annars, jag brukar vara den som somnar först ! Men ikke. Det kan vara för att katterna härjade så himla mycket inatt, fick halvt kli på dem! Galningar.
Sen var/är jag så himla förkyld så att jag hade huvudvärk! Totalt igen korkad i snoken, det gillas inte. Så jag fick kliva upp och ta nässpray i natt också. Det har helt enkelt varit en konstig natt. Kan ju varit för att det var så månljust också.

Jag kommer inte ner till stallet på någe vis nu på morgonen, tråkigt! Men pappa jobbar & mamsen har ingen bil förens vid 12 så jag åker ner till stallet då i stället. Bror hade varit snäll & släppt ut hästarna som fick mysa inne i natt och när jag kommer ner ska allt spån ut och sen ska det in nytt lass i alla boxar. Det bästa en häst vet är ju att få rulla sig i nytt spån & det är kul att se på.

Idag blir det mer fototagning på hästarna, ska fota bror när han rider Lappen tror jag och kör lite trick med Nemo.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Trollunge!



horsesinfocusBloggpunkten.se


Jag har världens vackraste...

Stolt matte till en av världens vackraste haflinger valack! Mattes finaste hjärta, älskar dig så

horsesinfocusBloggpunkten.se


Varför var tråden ivägen?

Jag blev galet kär i bilden, men bara för det blev tråden ivägen! Som tur är så vet jag en som kan ta bort tråden och då kommer bilden vara skit snygg. Jag älskar min läckerbit, från topp till tå. Världens snyggaste!


horsesinfocusBloggpunkten.se


Mattes vovve, så vacker!




Som ni märker så har vi tagit massor med kort idag! Jag har inte ens lagt upp hälften. Vi tog runt 200 bilder, men alla bilder kommer inte att läggas in samtidigt. Dem kommer lite pö om pö!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Mattes hjärta !

horsesinfocusBloggpunkten.se


Har du sätt en häst le?

Jag är fortfarande nere i stallet, har tagit massvis med bilder och så har vi filmat! Så nu är det bara för er att hålla utkik, för filmen kommer in när som helst. Men så länge får ni se dem här underbara bilderna nedan på Sune & Doris i trickträning & frihetsdressyr tillsammans. Fränare än så här blir det inte!;)


Det finns ingen häst som är så glad som Sune! Ler till och med när man
ligger på rygg, kära häst! Haha.






Haha bilden är klockren, både Nemo & Tromb ska vara med när kusin
Lovisa sitter på backen!



horsesinfocusBloggpunkten.se


Öppna en stor fotostudio...

Nångång ska jag öppna min alldeles egna fotostudio, där man även kan fotografera hästar också! Det skulle vara så himla kul. Skulle även kunna tänka mig att flera olika snygga bakgrunder & även kunna ha studion på ett sånt ställe där man skulle kunna fotografera ute också! Det skulle vara grymt! Fan vad kul!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Ett större objektiv?


Ska köpa ett större objektiv till denna sen!

Typ ett liknande objektiv som är längst ut till vänster.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Falska människor!

God morgon!
Kikade ut genom fönstret i morse och insåg att det låg hur mycket snö på backen som helst! Helt underbart. Jag tänkte först om jag skulle ta en promenad ner till stallet men orka gå typ 1 mil i nysnö? Det känns inte som en bra idé iochmed att jag ska ha med Nemo ut på en promenad också hehe! Jag väntar på mamma i stället.

Fan va irriterad jag blir på dem som går med på att "följas via bloglovin" men sen tar dem bort en efter ett par dagar why? Det är totalt meningslöst? Falska människor är vad det är, men eftersom jag kan se vilken de var som tog bort sig så kan jag ta bort den också!:) inte nå större problem än så! horsesinfocusBloggpunkten.se


Bagagnad utrustning?

Har du någon gång köpt begagnad sadel till din häst?

Det måste nog vara det dummaste man kan göra faktiskt, för att sadeln formar sig efter hästen när man köper den från ny och om den då har blivit använd rätt mycket och sen säljer man den då blir det ju inte rätt passform på den mottagande hästen? Den kan t.ex vara för vid i bommen eller för smal, även det är en nackdel om man köper en begagnad för man har ju "oftast" ingen ångerrätt ifall den inte skulle passa.

Så när jag köper sadel till min kuse sen så blir det en ny, då är jag säker på att jag får bra passform direkt. Fast köper man sadel på aubiose så får man ta med hästen dit och prova sadeln. Det sa dem när vi köpte sadeln till min nordsvensk förut. Fast då köpte vi en sadel som man kunde byta bom i osv ifall hästen skulle förändras i kroppen. Det var en super härlig dressyr sadel! Skit skön. horsesinfocusBloggpunkten.se


Blixtrar & åska i Januari?

Det blev nyss en dyngsmäll och så lyste det upp hela himlen, samtidigt som snön bara vräker ner utanför fönstret. Jag kollade på Jonas och sa, va fan va det där? Till svar fick jag, jag vet inte? Sen kollade jag på fb där man genast får reda på vad det är som händer och då visade sig att det var åskan som hade tagits vid, genast blev jag livrädd? Hur fan kan det åska & blixtra i Januari?

Nog för att "jorden går under 2012", det är en myt! Dem har sagt i alla århundraden att jorden ska gå under men det verkar inte som det blir av någon gång? Hur som helst så är det lite fränt att det åskade & blixtrade mitt i vintern när det är -1 ute! Nu sitter jag med spänning och väntar när nästa dunder & brak kommer. Jag trodde nästan att det var tanten på våningen under oss höll på att hade kastrullkrig ungefär! Mäktigt, riktigt mäktigt.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Blixtrar & åska i Januari?

Det blev nyss en dyngsmäll och så lyste det upp hela himlen, samtidigt som snön bara vräker ner utanför fönstret. Jag kollade på Jonas och sa, va fan va det där? Till svar fick jag, jag vet inte? Sen kollade jag på fb där man genast får reda på vad det är som händer och då visade sig att det var åskan som hade tagits vid, genast blev jag livrädd? Hur fan kan det åska & blixtra i Januari?

Nog för att "jorden går under 2012", det är en myt! Dem har sagt i alla århundraden att jorden ska gå under men det verkar inte som det blir av någon gång? Hur som helst så är det lite fränt att det åskade & blixtrade mitt i vintern när det är -1 ute! Nu sitter jag med spänning och väntar när nästa dunder & brak kommer. Jag trodde nästan att det var tanten på våningen under oss höll på att hade kastrullkrig ungefär! Mäktigt, riktigt mäktigt.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Finns verkligen..

Finns verkligen inget att blogga om? Jag kommer inte på någonting alls, känns som jag har skrivit om allting? SKa försöka ta lite mer bilder i morgon med hästarna så att ni kan få se lite mer. Ska även försöka filma endel om jag hinner. Nemo ska få följa med ut på en promenad iallafall, det är en sak som är klar. Kanske inte blir den bästa uppdateringen i morgon. Men ska försöka planera några tidsinställda inlägg så att ni har någonting att läsa om!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Owow, det snöar?

Hej igen!
SITTER OCH KIKAR UT GENOM FÖNSTRET, HELT FÖRVÅNAD SNÖN HAR KOMMIT TILLBAKA OCH LAGT SIG PÅ BACKEN, MEN HUR LÄNGE SKA DEN FÅ LIGGA KVAR DEN HÄR GÅNGEN?

När Jonas kom hem så blev det till att plocka ner julgranen och sen tog vi en promenad! Sen åkte vi in till stan, köpte prynadskuddar och ännu mer julgrejer bäst att passa på nu när det ändå är så himla billigt med sådant. Så det blev typ 7 julpappersrullar tror jag och en jävla massa etiketter med tanke på att dem bara kostade 2 spänn! As billigt ju haha.

Typ sånt som alltid går åt! horsesinfocusBloggpunkten.se


Tjäna pengar på bloggen gratis?

Jag har varit medlem 1 år på pluss i kassan och det funkar verkligen! Jag tjänar pengar på att blogga, gör det du också!

Här
Eller klicka på bilden för att komma till sajten!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Tur att jag gjorde...

Tur att jag körde på ett tidsinställt inlägg i morse! Jag vaknade typ 12:15, jag var dyng trött idag verkligen. Ja helt slut! Det var skönt att sova ut, nu är jag utvilad & har tagit mig en risifrutti! För det är ju dags att göra käk snart, undra vad det ska bli idag? Något nyttigt iallafall, önskar att jag hade hunden med mig här nu så jag hade kunnat fått sällskap!

Ska ner till stallet på eftermiddagen, försöka hinna och ta ut älskade Nemo! Han ska få följa med på en promenad, det gillas mycket. ♥ horsesinfocusBloggpunkten.se


What happend?

God morgon!
Ny dag, nya tag. Idag blir det promenad med hästen och en sväng in till stan igen. Måste köpa prynadskuddar, jag måste verkligen det. I'm a kudd lover! haha. Gaalet. Aja, nu på morgonen vet jag inte vad man ska göra? Men somsagt, sen bär det av mot stallet, vad händer för er? horsesinfocusBloggpunkten.se


Vad erbjuder dagens pass?

Vad ska ni göra idag för något? Vad har arbetspasset att erbjuda er?

Själv ska jag försöka ta med mig unghästen ut på en promenad, det är ju inte direkt kul att gå själv så det är tur att man har sin bästa vän i sin närhet i såna här situationer. Blir till att ta en lite längre promenad, det skadar inte!

horsesinfocusBloggpunkten.se


50 situps?

Nu ska jag börja med att göra 50 situps varje morgon, det är nog en bra början! Det räcker nog att få lite träningsvärk i magen iallafall haha, sen får man väl öka på till 100 senare? Det är ju inte mer med det. Kör mitt race nu! I do it!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Buga = bra stretching!

Att buga med hästen är bra stretching efter ett träningspass. Det stretchar framför allt ryggen, låren och magen (gör buga från båda sidor) så att hästen får stretcha båda sidorna.

Det är alltid en fördel med bugan!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Lillknoddan - så fin!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Nytt i menyn!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Gratis design?

OBS! Jag gör endast bloggdesigner till blogg.se!
Vill du ha en gratis design?

Jag gör enkla designer helt utan kostnad. Men vill du ha en mer invecklad design så kostar det fr. 50:- och uppåt beroende på hur invecklad du vill ha den. Med tanke på att det tar sin tid att göra en design också!

I gratis designen får du välja bilder i headern och vad du vill ha för färg! Men gratis designer gör jag bara en gång per/blogg och jag ändrar inget efter en klar design. Möjligtvis att jag kan hjälpa dig med en kod eller vad du nu vill ha hjälp med! Men jag klickar mig inte in själv i stilmallen och fixar.

I den invecklade designen får du en snyggare header, dropdrown meny, runda hörn (om så önskas), du får välja helt själv vad du vill ha för typsnitt i bloggen, text storlek, om du vill ha texten till höger - mitten - vänster! Det avgör du helt själv.

För 50:- får du en "mellan invecklad design", dropdrown meny ingår och du får välja vad du vill ha för bilder + färger (du får välja vart du vill ha färgerna någonstans)! Här hjälper jag bara till att fixa designen en gång efter klar mall!

För 80:- INGÅR allting i designen.
Dropdrown meny, valfria bilder, valfritt typsnitt, alla möjliga färger, du får välja själv vart du vill ha färgerna någonstans. Bakgrund osv! Jag fixar designen ända till du själv är nöjd MEN MAX 5 gånger.

Jag skickar designen över mejlen till dig, så får du se hur den utvecklas och därefter får du avgöra helt själv! Om du tycker att den är klar.

REGLER:
-PENGARNA SKA VARA INSATTA PÅ MITT KONTO INNAN JAG ÖVERGER DESIGNEN TILL DIG!
-DET KAN TA 4-7 ARBETSDAGAR BEROENDE PÅ HUR INVECKLAD DESIGN DU BESTÄLLT.
-VAR MEDVETEN OM ATT DU INTE HAR NÅGON ÅNGERRÄTT, SÅ PENGARNA FÅR DU INTE TILLBAKA.

JAG GÖR ETT PRISVÄRT JOBB OCH JAG LOVAR ATT DU KOMMER BLI NÖJD ;)

horsesinfocusBloggpunkten.se


Nu har jag gjort allt - nu för...

Nu har jag gjort allting så nu förtjänar jag mig ett bad! Helt underbart♥ och när mannen kommer hem från träningen så kommer jag vara lite "oaktiv" med tanke på att vi skulle in till stan.

Det ända jag inte hunnit tagit bort är julgranen! Så den åker när vi kommer hem.
Men nu ska jag slänga mig i badet. Hörs snart!


EN AV MINA FAVORITER!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Städat bort julen - bytt gardiner ..

Nu är julen borta, nya gardiner sitter uppe och när Jonas kommer hem ifrån träningen ska vi åka in till stan och handla. Skönt att ha allt avklarat sen, så man kan ta det lugnt resten av veckan och halva andra! För sen är skolan igång igen och då ska jag köra sista gången innan körkortet är mitt. Det känns bra, så jäävla bra! Ursäkta ordet, men jag längtar verkligen!!!

Ska ta en kvällspromenad sen också innan jag lägger mig, nu jäklar är jag igång!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Lista över 2011

Vilket datum från år 2011 kommer du alltid att minnas?
4-6 januari  12 april 25 augusti 1 oktober!

Höll du några av dina nyårslöften?
Hade inget nyårslöfte.

Blev någon av dina vänner förälder i år?
Japp
Dog någon som stod dig nära?
Nej.

Vilka länder besökte du?
London & norge

Är det något du saknar år 2011 som du vill ha 2012?
Ähh, nej! & bli sveriges största hästblogg inom NH, trickträning och frihetsdressyr! Ska även fortsätta utveckla Nemo!

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Flygit!

Vad var din största framgång 2011?
Inget speciellt.

Största misstaget?
Not.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
Äh, jag är väl en viking!;)

Bästa köpet?
Lägenheten, även fast jag inte betalade den!

Vad spenderade du mest pengar på?
Kläder, hästen, gottigt!

Gjorde någonting dig riktigt glad?
Londonresan, hästen & skolaN!

Vilka låtar kommer alltid påminna dig om 2011?
Alla möjliga? Men helst Bryan Adams - Here I am.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
jag är alltid glad?

Vad önskar du att du gjort mer?
lagt ner ännu mer timmar på trollet i hagen. Bloggning kanske?

Vad önskar du att du gjort mindre?
Ätit gott?

Hur tillbringade du julen?
Med familjen & jonas!

Blev du kär i år?
Har varit kär sen 4,5 år tillbaka sÅ?

Favoritprogram på tv?
Jag hatar att kolla på tv!

Bästa boken du läste i år?
Vet ni? jag har inte ens läst en
bok iår?

Största musikaliska upptäckten?
Inget.

Vad gjorde du på din födelsedag 2011?
Jag hade en lugn 18 års dag. Fikade som vanligt!

Finns det något som skulle gjort ditt år bättre?
Nej faktiskt inte

Hur skulle du beskriva din stil år 2011?
tighta jeans, linne, tröja

De bästa nya människorna du träffade?
Träffade inga nya?.

Årets besvikelse?
Alltid positiv så det finns inget!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Städa, jobbigt läge

Städa, byta gardiner, handla, stallet!
Känns som dagen kommer ha 100 möjligheter och bjuda på som verkligen måste göras också. Jaja, det är väl bara och sätta igång för när Jonas kommer hem så blir det handla och sen ikväll blir det en lååååång promenad i slasket.

VAD SKAAA NI GÖRA?

horsesinfocusBloggpunkten.se


Snyggt!


Celtic Bucas
riktigt snyggt!

Har täcke till hästarna! Men detta var snyggt.

horsesinfocusBloggpunkten.se


JAG FALLER FÖR MIN...

Jag faller för min egen smak, håller mig till min egna utrustning och inspirerar ofta mig själv! Jag vill inte vara så alla andra, jag är mig själv och kör mitt eget race.

horsesinfocusBloggpunkten.se


Måste vara skönt?


De här måste vara rättså skönt för hästen?
Hästen som jag red i Fagersta hade sånt här
på sig, det såg ganska skönt ut faktiskt!

Dock kommer jag väl inte använda det här
heller så mycket, men det kanske kan vara bra
att ha när man väl använder det? Jag tycker det
ser snyggt ut också!

749 Kr - hööks!

Läs mer om produkten här!

horsesinfocusBloggpunkten.se


En av varje?




Man kanske ska ha en av varje till Nemo?
En vanlig & en western? Fast jag vet dock inte om jag kommer att använda de så mycket? Svårt... Men snygg är den ju i alla fall!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Western träns! Brun - 389 Kr


Nu 389 Kr
Förr 429 Kr

Vill du veta mer?
Läs här!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Måste ha?


Ser ju hur sköna ut som helst ju?! Måste ha!!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Showmaster


Kanske ska beställa ett till schabrak från hööks?

horsesinfocusBloggpunkten.se


Nemo har förändrats

Bilden på Nemo som dem hade i annonsen! Sschhnygging

Mattes älskling har förändrats en hel del sedan han
kom hem till oss!
horsesinfocusBloggpunkten.se


Snön kom, regnet tog över...

Snön kom, regnet tog över och slask ligger det på backen. Vad har vi för väder?
God morgon!
Jag har sovit som ett smäck. Vi var hemma hos Jonas bror, Therese och lilla Adam igår. Satt och spelade i 7h nästan. Rättså skoj! Fast dock satt jag & therese och kollade på i ca 4,5 timme kanske. Vi spelade en stund först! Sen spelade jag lite med Jonas. Sen tog Ante & jonas över kontrollerna! Haha. Så ja, vi kom hem ganska sent igår. Dålig uppdatering men ni läsare verkar varit nöjda iallafall? Hade varit in en hel hög även igår, jag blev imponerad!

Snart ska jag åka ner till hjärtat, ta ut honom och gå en promenad! Jag måste hålla mitt löfte nu fram till 27 maj. Ska försöka hålla det hela året! Vi får väl se om jag lyckas, jag är vädur & envis så det blir nog inga problem hihi! horsesinfocusBloggpunkten.se


Svar till Julia!


Hej, har en fråga om barfotaverkning. min häst (som är en travare) har aldrig kunnat gått barfota utan att halta när man rider. Han har även problem med att hans framhovar är olika i trakterna (alltså ena låg och andra normal/hög) tror du att det skulle gå att få honom att gå barfota trots hans "defekt"?

och sen, hur gör man för att få hästarna att bli "barfotahästar" på bästa sätt efter att de varit skodda lång tid?

Tacksam för svar
Jättefin och intressant blogg!
/Julia

Svar: HEJSAN JULIA!
Vad kul att du kikade in :)
Att dem är olika i trakterna kan bero på att hästen sliter mycket på ena sidan (som nordisen uppe i headern, han går på yttern med sina framhovar). Så när man verkar honom så kan man inte ta så mycket på yttern på honom. För det första, när ni verkar honom! Se till att trakterna är lika höga enklast är om man lägger hovraspen över hoven, då ser man hur mycket det skiljer också! Det är vanligt att hästen blir ömfotad i början. Min häst var 20 år när vi tog av honom skorna, han tyckte bara att det var lite obehagligt i början. En smart idé kan vara att låta dem "promenera" först så att dem får vänja sig.

Jag tror absolut att du kan få honom att gå barfota, ge honom bara lite tid till det! Men sen kan det även vara så att vissa hästar inte kan gå barfota beroende på hur hovarna är. Jag hade en häst efter järvsöfaks förut, han blev omskodd varann dag så det gick inte att ha honom barfota pga att han hade sviktande sula.
Men sen finns det alltid boots som man kan ha på hästen om den är ömfotad när man rider :)

Jag tycker att du ska ta ut någon barfotaspecialist som kollar på hovarna! Har du möjlighet kan du ta bild på hovarna och skicka till min mejl så kanske jag kan hjälpa dig mer också!
Ett bra sätt för att lära en häst som varit skodd länge att gå barfota är att låta honom känna, longera han på mjukt underlag så han vänjer sig först.

Mvh horsesinfocus!
horsesinfocusBloggpunkten.se


Promenad...

Nu blir det att ta en promenad!
Jag uppdaterar mer senare, ska klippa Jonas också och sen ska jag försöka hinna ner till stallet en sväng och ta ut min goding i hagen. Ta en promenad med han också! Känner på mig att början på detta år kommer att bli enormt bra. Helt underbart verkligen!! horsesinfocusBloggpunkten.se


Kontakta mig via...

Nu kan du kontakta mig på [email protected] om du har några frågor angående kurser osv! För sådana frågor besvarar vi inte i bloggen. horsesinfocusBloggpunkten.se


Börjar året med...

Jag börjar året med en skön promenad i detta snöväder. Lite frisk luft är aldrig fel! Jag njuter. Så nu drar jag med mig Jonas ut, för att gå själv är ju inte roligt. Jag hoppas början på detta år kommer att bli perfekt! Det började med snö och det känns verkligen jätte bra!


Favorit bild i repris!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Snön är äntligen på väg tillbaka

Äntligen har snön börjat lagt sig på backen igen, det känns underbart. Just nu snöar det rättså mycket, helt underbart! Nu har jag somsagt spridit mitt nyårslöfte, i morgon sätter jag igång och tränar. Ska skaffa gymkort och grejer, så är det bara och försöka promenera varje dag i veckan och sen kommer jag ju vara i Fagersta och rida också. Då får man magmuskler och benmuskler kan jag lova för jag har sån grym träningsverk efter 1 timmes ridning förra året 30/12!

horsesinfocusBloggpunkten.se


Ett roligt nyårs firande

God morgon, nu är det 1 januari 2012!
Gårdagens bravader var jätte roligt, fest uppe i fjällberget & tolv avfyrade vi raketer. Vi såg hur fint de sköt över hela Gränges, kopparberg och kollade man åt andra hållet så såg man Ludvika. Det var så sjukt fint uppe på berget och grym utsikt. Under kvällen blev det mycket dans & härj. Det var jätte trevligt folk med från Polen, fast dem kunde ju prata svenska då dem bodde i Stockholm! Tror jag.

Jag hade fruktansvärt kul åt dem som var fulla, själv var jag väldigt sansad! Det finns en gräns/stopp hos mig om man säger så. Men det var grymt! Vi sköt även raketer uppe på berget och de måste man ha sätt en bra bit bort eftersom vi va så pass högt uppe. Men som sagt, en grym kväll och tack gott folk som var med.

Till er som läser bloggen så kommer det att komma in bilder. horsesinfocusBloggpunkten.se


Mitt nyårs löfte

Vill ni veta vad jag ska ha som nyårs löfte!?

Jag ska gå ner minst 15kg i vikt till 27 MAJ. Ska börja träna alltså! Sen får vi se hur det går. Just nu väger jag 68 vilket jag tycker är för mycket, så jag vill väga omkring 55kg typ? Rätt rimligt, kanske lite mer beroende på, det är ju inte fint att vara helt formlös. Jag tycker att det blir för äckligt om det bara är skinn & ben kvar inte alls fint. Men det blir mitt nyårslöfte, jag ska försöka hålla det!! Det vore faktiskt bra. Inte för att jag lider av min vikt just nu, min vikt är som den ska vara osv för min längd men ändå så vill jag vara lite smalare om man ska ligga och steka på stranden.


Vad är ditt nyårslöfte?! horsesinfocusBloggpunkten.se


bloglovin Följ min blogg med Bloglovin Hejsan där ute! Jennifer Andersson heter jag och är 18 år, jag bor i Dalarna i den superlilla byn Gränges tillsammans med min sambo Jonas och våra två katter. Jag är en hästgalen tjej som har fyra hästar och dem står nere på en stor gård hos mina föräldrar! När jag var fyra år fick jag min första häst och innan dess var jag med min moster i stallet hela tiden och höll på med hennes nordsvensk Frej. Dressyr är min starka sida inom ridningen! Men vi rider inte bara våra hästar... Vi håller även på mycket med nh, trickträning och frihetsdressyr! Min bror har ett fantastiskt intresse för trickträning och nh ridning då han har fått fram ett strålande reslutat på våra hästar!
Våra hästar går även på lösdrift vilket är det bästa! Dem vill vara ute och ha skoj och inte stå installade och ha tråkigt. Vi är ett grått djur men vi måste faktiskt tänka ett steg längre och det är att en häst är faktiskt ett flockdjur! Våra 4 hästar har inga skor utan vi värkar dem barfota och hovarna blir mycket finare. För ni vet väl att hovarna är hästens andra hjärta? I min blogg får du läsa om mitt intresse bland hästarna och även få se mycket uppdatering av trickträning och frihetsdressyr! Du kan även köpa halsringar hos oss... VÄLKOMNA!

- Häst i fokus? Tollerans träna, stick är bra hjälp! susnet.nu - statistik och besöksräknare
RSS 2.0