Om JenniferJennifer Andersson, driver horses in focus!
En tjej från Grängesberg storesyster till Jim som har NTF HORSES. Hon är 18 år och har haft egen häst sen hon var 3½ år! Hon driver bloggen horses in focus... Hennes intresse för hästar har varierat fram och tillbaka. Som liten var hon alltid med sin moster Veronica i stallet, hennes dåvarande häst hette Frej och var Jennifer's favorit. En av det snällaste hästarna som hon visste! När hon sedan fyllde 3½ fick hon en egen häst, en shettis som hette Snobben. Han var svart skäck, en hingst och var bedårande vacker. Men åren gick och Jennifer blev större, hon började på ridskolan Narvgården! Där hon fick ytterligare en favorit häst som hette Nicka.Sedan gick hennes intresse för hästar itu i något år, tog en paus helt enkelt. Hon gjorde annat som hon tyckte var roligt till hon sedan kom på iatt "det skulle vara kul att börja rida igen", så hon började i Räfsnäs. Där hon red 5 prov ggr innan det var dags att betala in! Hon tyckte att det var kul för stunden och Jennifers mamma frågade henne, ska du rida?" Ja, sa Jennifer. Det skulle hon! Så det blev inbetalt. Men efter 2 gånger så tröttnade hon på ridningen igen. Hon ville ha en ny egen häst, men hennes intresse kanske inte var på top?
Efter några månader visade sig igen att Jennifer skulle vilja rida. Men då bestämde dem sig för att köpa en egen häst, dem köpte en welsh mountain. Han hette Criss Cross kallades CC. Han var 3 år och skulle ridas in! Jennifer tyckte att det skulle bli roligt att få en egen häst. Så dem hämtade honom i Gävle!

Några veckor senare skullle CC börja ridas in, Jennifer satt på honom och det gick bra! Gjorde så några gånger, för att senare börja rida lite lätt runt på honom. Då började CC kasta av Jennifer! Hon flög av jätte många gånger, men hon satt sig upp efter varje gång. Tillslut flög Jennifer av så många gånger, så hon klarade inte av honom. Tappade intresset igen!
Spelade ingen roll, nu hade dem testat med allt! Så CC flyttade till Djurås. Till en tjej där. Hon tog en till paus, i 1år! Då började Jennifer rida i Pärlby på ridskola där i stället tillsammans med en kompis. Då blev det roligare, för då hade hon någon som hon kände igen. Som man red i samma grupp som! Där red hon ett bra tag och tappade inte intresse på ganska länge då... Så såg dem att Cc kom ut på annons på blocket och det gillade dem inte, så han fick flytta hem till Jennifer & hennes familj igen.Där stod han i flera år tillsammans med en ardenner ett tag och med några andra hästkompisar. Jennifer red på honom då, åren gick och Jennifers intresse var på top! Hon tyckte det var jätte roligt . Men tillslut så växte Jennifer ur Cc och hennes bror fick rida honom. Då fick Jennifer en större häst! Som hon hade i några år, det var en nordsvensk C ponny. Saba och var alldeles utmärk passform för Jennifer! Dem hade jätte roligt, fina galoppturer och fina ridpass i paddocken.

Sedan har Jennifer utvecklats mer och mer! Som 13-14 åring så brast intresset för hästar igen för Jennifer. Hon träffade Jonas och då hade hon världens vackraste häst. Grindfakse och han hade Järvsöfaks som far! Det var en riktig dröm häst. Men intresset höll inte hela vägen! Kärleken kom ivägen. Så hästlivet fick lägga sig på hatthyllan en stund! Efter 1 år så började Jennifers intresse för hästar bli stort igen och sedan dess har intresset varit upp & ner. Det har alltid funnits där, hon har inte tappat det. Men hon har känt att hon inte har hunnit med så mycket vissa stunder, även om intresset har funnits kvar där. Men nu på äldre år har intresset blivit bättre, hon är nu stolt ägare till en av världens snyggaste Haflinger vallack! Nemo De Fux. Hon har ett brinnande intresse för dressyr! Men inte vilken dressyr som helst, utan dressyr i repgrimma och med vikten.
Hon ser fram emot att få hålla kurser i ridning med repgrimma och i Natural Horsemanship! Hon hoppas och ska utvecklas mer inom ridsporten och hon vill kunna gå långt inom det.

Det var lite information om Jennifer!
Ägare till Nemo De Fux

horses in focus
cykelkevin

Hej. Jag är fastländare och kommer från hongkong. Jag älskar hästar men skulle vilja att du hjälper mig gå emot den hemska trenden i hongkong. I hongkong så äter vi dessa stackars hästar och jag tycker de är så gulliga så snälla hjälp mig. Skriv din namn signering tack!
Jag älskar din blogg och skulle vilja rida med dig någongång och min kompis jonis.

puss

2014-03-18 14:04:14 | Bloggare: http://cykelkevin.bloggspot.se
Maikel

Jag heter Jonathan (maikel) ehh

Jag brukar hänga i skogen med mina pirater. Vi brukar sitta i träden och blicka ner mot den fina åkern. På åkern brukar vi se läskiga saker, typ massor av spindlar som springer runt barfota på ängen.
Ibland brukar min lillebror hälla köttfärssås imellan mina tår. DÅ KOMMER BOO ME SIN YXA OCH SLÅR I BORDET SÅ JONIS tar fram en banan och siktar mot åkern. BOO med sin yxa hoppar upp på trätoppen och vattnar elementen i hans bostad. hästar är mitt liiiiiv

2014-03-18 14:08:58 | Bloggare: http://maikeltilt.bloggspot.seNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:Trackback