F r i h e t s d r e s s y r

Jobbar du med din häst inom frihetsdressyr? Har du märkt att den kan se sur ut? Det är absolut inget ovanligt, alla hästar ser oftast sura ut när man jobbar med dem i frihetsdressyren. Dem lyssnar på en och är med på vad man ber den.
Som dem gaggat i dressyrmupparnas blogg så skriver dem att det inte är naturlig osv o blabla. Eller att hästarna inte litar ett dugg på honom, dem följer bara med! Och det är bullshit kan jag tala om, för när man har kommit så här långt in i kommunikationen tillsammans med hästen då litar hästen på ledaren till 100%, en häst som inte litar på dig som ledare är inte en säker häst. Det är en osäker häst, den blir oftast rädd för saker och vågar inte ta egna steg framåt!
Och det här med att hästarna slogs inne i globen, så var det ju inte dock! Han skulle visa hur hästarna gjorde i flock när han inte var där och då direkt så ska såna som inte lyssnar börja slänga ur sig massa fräcka kommentarer och tror att dem är bäst. Typiskt onaturligt hästfolk, som inte förstår bättre! Ja typ såna som tror sig veta även fast dem inte fattade ett skit över vad han gjorde med hästarna. Det är hur grymt som helst att få hästen att följa varje steg man tar. Men vissa som tror att dem vet, borde inte nämna något förens dem läst på om saker och ting! Så är det bara.

Lorenzo

horses in focus



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback